SÆSONENS FØRSTE FYRAFTENSMØDE

Flere vil følge i de store universitetsbyer!

Hvad får jeg ud af at komme?
Uanset om du er Sportspykologisk konsulent, SUP-entusiast, idrætsstuderende, sportsnørd eller blot synes, at det kunne være spændende at lære Casper bedre at kende, samt få et indblik i hvordan en verdensklasseatlet arbejde mentalt, så har du her muligheden.

Hvem er Casper?
Casper Steinfath er 4 x verdensmester i Standup Paddle Surfing og verdensrekord indehaver idet han padlede fra Danmark til Norge i et hug.

Hvad kommer til at ske?
Ekstern Sportspsykologisk Konsulent i Teamdanmark, Adam Blicher vil indledningsvist give en kort introduktion til hvordan netværket af Sportspsykologiske Konsulenter går til det sportspsykologiske arbejde med atleter. Derefter er der dialog mellem Casper og Adam om deres samarbejde over de sidste halvandet år. Med udgangspunk i dialogen kommer Casper i fokus under fri Q & A, inden de fremmødte afslutningsvist får muligheden for enten at starte/arbejde videre på eller revidere deres professionelle filosofi som Sportspykologiske Konsulenter.

Dagens program:
16:00-16:20 – Velkomst og introduktion til Team Danmarks Sportspsykologiske Model (TDSM) v. Ekstern Sportspsykologisk Konsulent hos Team Danmark, Adam Blicher
16:20-17:00 – Med udgangspunkt i TDSM fortæller Casper og Adam om deres samarbejde
17:00-17:30 – Q & A med Casper Steinfath
17:30-18:00 – I forlængelse af præsentation af (TDSM) Udvikling af professionel filosofi (faciliteret af Adam)

DIFO vil desuden stå for lidt snacks på dagen, så vi holder blodsukkeret oppe hele vejen igennem.