• Lørdag d. 30 April
  • kl. 13.00 – 16.00
  • Idrætshøjskolen Aarhus: Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov

Robusthed er et begreb, der efterspørges mere og mere i en stadig mere krævende tilværelse, og der er mange tegn på, at unge i dag savner robusthed. Er det curlingforældrenes overdrevne omsorg? Er det 12-tals-skalaen og fremdriftsreformen, der er årsagen til, at mange unge oplever angst og manglende selvtillid i deres hverdag?

Kom og hør tidligere lærer, højskoleforstander og U18 & U19-landstræner i fodbold, Per Andersen, fortælle omkring temaet “Gør dig umage”, hvor han vil præsentere cases, refleksionsspørgsmål og redskaber fra bogen af samme navn. Oplægget henvender sig til et bredt publikum af forældre, elite- og breddetrænere, pædagoger, lærere, undervisere og ledere, og handler om, hvordan vi kan udvikle robusthed, modgangsparathed, vedholdenhed, viljestyrke og en stærk vinderkultur.

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 30. april kl 13.00-16.00. Oplægget holdes på Idrætshøjskolen Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 i Risskov. Arrangementet er gratis for DIFO-medlemmer og koster 75 kr. for ikke-medlemmer.

Tilmelding via mail på danskidraetspsykologiskforum@gmail.com