• Tirsdag d. 1 december 2020 kl. 17.00-18.00
  • Online med Zoom

Både international og dansk elitesport har set eksempler på destruktive kulturer. I Danmark har svømmesagen sat sit aftryk og mange andre er nu begyndt at fokusere mere på trivsel. Men hvordan opstår destruktive kulturer? Er destruktive kulturer organisationer der deler værdier som mobning, undertrykkelse, manipulation og konflikt? Hvis vi fokuserer for meget på de ting vi deler kommer vi da til at marginalisere de mørke sider og skubber dem under tæppet?

Niels Feddersen er post.doc. på Norges Teknisk- og Naturvidenskabelige Universitet og har i de sidste fire år forsket i magtstrukturer og hvordan destruktive kulturer opstår i Britisk elitesport. Han vil forsøge at give indsigt i hvordan nogen organisationer ender et sted hvor mobning er daglig kost, hvilke menneskelige processer der fører den vej, samt hvad vi kan gøre ved det.

Dette online fyraftensmøde bliver afholdt på Zoom og indeholder 35 minutters præsentation samt 25 minutters diskussion og spørgsmål.

Supplerende information kan findes i form af denne artikel “The emergence and perpetuation of a destructive culture in an elite sport in the United Kingdom“.

Læs abstract her.

For fuld artikel kontakt Niels Feddersen på E-mail: Niels.feddersen@ntnu.no

Pris

GRATIS for DIFO-medlemmer

Hvis du ikke er DIFO-medlem, så koster det 75,- som skal overføres til Mobilepay-nummer: 14634

Tilmeld Jer på facebookbegivenheden og vær samtidig opmærksom på, at Jeres tilmelding først er gældende, når I har overført til Mobilepay-nummeret, såfremt I ikke er medlemmer.

Vi glæder os til at se aspirerende og/eller allerede etableret Sportspsykologiske Konsulenter.